La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Avisos legals

Grup Iglesias Barciela, S.L.U. en compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades espanyola, garanteix la total privacitat de les dades personals dels nostres clients i usuaris. Totes les dades enviades a través dels formularis que figuren a la nostra web, formen part d’una base de dades propietat de Grup Esglésies Barciela, SLU protegida i registrada a l’AGPD d’acord a aquestes lleis.

Aprofitem per recordar-li que Grup Iglesias Barciela, S.L.U. no ven o comparteix amb cap entitat o organització les dades que els nostres usuaris ens han facilitat. Aquestes dades només podran ser usades amb la finalitat de gestionar el funcionament del Lloc i per proporcionar els serveis que l’usuari hagi sol·licitat i autoritzat així com d’oferir comunicats informatius o d’altra naturalesa que considerem siguin del seu interès.
Els camps marcats amb un * són imprescindibles per poder realitzar el servei sol·licitat.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, així com expressar el seu desig de no voler rebre informació de la nostra empresa, comunicant-ho a la següent adreça de correu electrònic: info@ticketsbar.es

Grup Iglesias Barciela, S.L.U.
NIF B65350761
Teléfono 934248152
C/Lleida 7
08004 Barcelona
Spain
info@ticketsbar.es

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri