La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Faq

EN QUÈ CONSISTEIX PAKTA?

Volem ajudar als nostres clients a viure l’experiència de conèixer una cuina tan nova i diferent, a més de poder treballar de la millor manera possible els productes de temporada. És per això que considerem que tenint en compte la complexitat de saber escollir, és millor guiar-los amb una seqüència d’alguns dels plats més representatius que trobaran en el nostre menú degustació.

Actualment també disposem d'opció a la carta, subjecte a la temporalitat de producte i a la disponibilitat de mercat, per satisfer les necessitats d'aquells que volen escollir els plats a degustar durant la seva experiència amb nosaltres.

La capacitat de Pakta és molt reduïda, només 32 persones per servei. Preguem que respecteu el nombre de persones o que ens ho comuniqueu en el moment de la confirmació de la reserva, ja que si no, no podrem atendre la vostra petició.

PUC FER FOTOS I VÍDEOS?
Sí, per a ús personal i privat. No n’està permesa la publicació sense autorització. Desaconsellem la utilització de flaix.

QUANT TEMPS ES TRIGA EN MENJAR?
Entre 2 i 2:30 hores, suggerim que si sou fumadors, pacteu amb la sala les pauses a realitzar.

SOC AL·LÈRGIC, CELÍAC, INTOLERANT A ALGUNS PRODUCTES O NO M’AGRADEN ALGUNS INGREDIENTS. HI HA ALTERNATIVES?
Comenteu-nos-ho a les peticions i intentarem atendre-les en la mesura del possible i adequarem el menú a les vostres necessitats. S’ha de comunicar amb antelació a través de la web o quan contactem amb vosaltres.

SÓC VEGÀ, TENEN UN MENÚ?
No tenim menú exclusiu per a vegans.

TENEN OPCIÓ PER A NENS?

L'equip del Pakta aconsella evitar venir al restaurant amb nens petits, ja que la durada del menú i el format del servei, en molts casos, resulta pesat i extens per a ells. Ocasionant una situació incòmode per la resta de comensals.

 

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri