La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

CARTA PAKTA

 PER COMENÇAR

Ostra Amélie amb suc "dájí amarillo" (u) - 6€

Chalaca amb musclos i xips de iuca - 12,5€

Nigiri de calamar amb botarga (u) - 7,8

Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd (u) - 6,8

Nigiri de garota amb dashi shoyu (u) - 8€

Cornet cruixent de ventresca de tonyina (u) - 7,5€

 Torrada de gamba de Palamós (u) - 6,5€

Pèsols del Maresme amb la seva salsa, ollucos i caputxina - 15,8€

  

INSPIRACIÓ JAPONESA

Garota amb gelatina de soja blanca (u) - 8,1€

Amanida de pop amb ollucos, edamame i kimchi - 18,5€

Sunomono amb cranc reial i tosazu - 32€

Sashimi de ventresca de tonyina amb salsa de rovell d'ou i garota - 38€

Tataki de wagyu xilè amb xips de patata i ponzu chifero - 29€

  

INSPIRACIÓ PERUANA

Ceviche de corbina salvatge amb "leche de tigre" de kumquats, moniato glacejat,

ceba, canchita serrana i oli de coriandre - 23€

Ceviche de corbina salvatge amb "leche de tigre" de masato, moniato glacejat,

ceba, canchita serrana i oli de coriandre - 24€

Ceviche clàssic de corbina salvatge amb moniato glacejat, ceba, canchita serrana i coriandre - 23€

Tiradito de gírgola de panical amb panca i salsa de soia - 10,5€

Tiradito de musclo bouchot amb codium i coco fumat - 11,5€

 

LES CAUSAS

Maki causa de salmó amb aburi (u) - 5,8€

Maki causa de cranc reial amb maionesa "acevichada" de yuzu (u) - 6,5€

Maki causa de kimchi amb pop i mainosa de Kalamata (u) - 5,5€

Causa fregida de pollastre amb huacatay (u) 4€

Causa de llengua amb salsa "d'ají panca" (u)- 3,9€

 

DE CARRER NIKKEI

Gyoza de bolets amb salsa chifera (u) 2€

Siu mai de llagonstins amb anticuchera i salsa “d’ají amarillo” (u)4€

“Sanguchito” de peix de mercat amb maionesa "acevichada" (u) 4,5€

 

PER COMPARTIR

  Soba casolana de shiitake amb salsa sobatsuyu de yuzu 12,5€

      Albergínia rostida amb crema de sèsam, aji panca i katsuobushi - 11,5€

Tempura de cocotxes de salmó amb salsa wong kung 14,1€

 

 

PER ACABAR

Carxofes amb el seu escabetx - 11,2€

Moll “sense feina” amb escabetx nikkei “d’ají amarillo”, bròquil i pak choi 24€

El tradicional Ají de gallina 18€

Wagyu Xilè: Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió

de coriandre i encurtits (mínim 200 gr) - 100gr/18€

 

 

LES POSTRES

Sorbet de taronja sanguina amb gelatina de sake i pols de remolatxa (u) - 3,5€

Kakigori de lúcuma i lulo amb cafè - 6,8€

   Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella - 8,5€

Mochi de remolatxa amb poma rostida (u) - 3,1€ 

Mochi de maduixetes del bosc (u)2,5€

Tiramisú de te verd amb Nikka whisky12€

Flam de soja amb fruita de la passió (u) - 6,3€

"Picarones" de moniato amb mel de figues i canyella - 7,8

 

 Estimats clients, ja que treballem exclusivament amb producte fresc, hi poden haver petites variacions a la nostra proposta; aquesta carta es un exemple de l'estructura de la nostre oferta gastronòmica.

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri