La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

CARTA PAKTA

 PER COMENÇAR

Ostra Amélie amb suc "dájí amarillo" (u) - 6€

Chalaca amb musclos i xips de iuca12,5€

Nigiri de calamar amb caviar (u)12€

Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd (u) - 7,5

Cornet cruixent de ventresca de tonyina (u) - 7,5€

 Torrada de gamba de Palamós (u) - 6,5

Tomàquet "feo de Tudela" amb "ají amarillo" i vinagreta de sec d'enciam - 8,5

  

INSPIRACIÓ JAPONESA

Amanida de pop amb olluco, edamame i kimchi18,5€

Sunomono amb cranc reial i tosazu32€

Sashimi de ventresca de tonyina amb salsa de rovell d'ou i gel de yuzu - 38€

Tataki de wagyu xilè amb xips de patata i ponzu chifero - 29

  

INSPIRACIÓ PERUANA

                     Ceviche de corbina salvatge amb “leche de tigre” de lulo, puré de moniato,                        alvocat amb alga nori, ceba, canchita serra i coriandre - 26,5€

                  Ceviche de corbina salvatje amb "leche de tigre" de masato,                  moniato glassejat, canchita serrana i oli de coriandre - 24€

Ceviche clàssic “d’ ají amarillo” amb canchita serrana, ceba, coriandre i moniato glacejat - 23€

Tiradito de gírgola de panical amb panca i salsa soia10,5€

 

LES CAUSAS

Maki causa de salmó amb aburi - 5,5€

Maki causa de cranc reial amb maionesa "acevichada" de yuzu - 6,5€

Maki causa de sipionet amb salsa Osaka i "acevichada" de rocoto - 6€

Causa fregida de pollastre amb huacatay4€

Causa de papada de porc amb siu panca - 4,5€

 

DE CARRER NIKKEI

Gyoza de bolets amb salsa chifera2€

Siu mai de llagonstins amb anticuchera i salsa “d’ají amarillo”4€

“Sanguchito” de peix de mercat amb maionesa "acevichada" - 4,5€

 

PER COMPARTIR

  Soba casolana de shiitake amb salsa sobatsuyu de yuzu*15,5€

Tempura de cocotxes de salmó amb salsa wong kung19,5€

      Albergínia rostida amb crema de sèsam, aji panca i katsuobushi -11,5€

   Ceps amb escabetx "d'ají amarillo"17,5€

 

PER ACABAR

Raor fregit amb sal Andina (mínim 200 gr)100gr/10,5€

Moll “sense feina” amb escabetx nikkei “d’ají amarillo”, bròquil i pak choi24€

                                       El duo: Sashimi d'escamarlà amb el seu cap rostit                                            Wantan d'escamarlà amb dashi - 15,5€

Anticucho de “Bocado de la reina” amb ollucos i salsa “carretillera” - 12

El tradicional Ají de gallina*18€

                    Wagyu Xilè: Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre                     i encurtits (mínim 200 gr)100gr/20€

 

LES POSTRES

Sopa de coco fumat i nata de coco - 7,5€

Maduixes amb sorbet de huacatay7,5€

   Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella - 8,5€

Mochi de maduixetes del bosc1unit/3,5€

Tiramisú de te verd amb Nikka whisky12€

"Picarones" de moniato amb mel de figues i canyella - 7,8

 

 Estimats clients, ja que treballem exclusivament amb producte fresc, hi poden haver petites variacions a la nostra proposta; aquesta carta es un exemple de l'estructura de la nostre oferta gastronòmica.

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri