La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

CARTA PAKTA

 

PER COMENÇAR

La yuba de llet de soia amb perretxikos i oli de pinyó (u) - 12,8€

Ostra Amélie amb suc "dájí amarillo" (u) - 6€

Chalaca amb xips de iuca - 12,5€

Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd - 7,5

Cornet cruixent de ventresca de tonyina (u) - 7,5€

 Torrada de gamba de Palamós (u) - 6,5

 

 

INSPIRACIÓ JAPONESA

Amanida de pop amb olluco, edamame i kimchi - 18,5€

Sunomono amb cranc reial i tosazu - 32€

Espàrrec blanc amb kimizu de julivert - 11,5€

Sashimi de ventresca de tonyina amb garota  - 38€

Tataki de wagyu xilè amb xips de patata i ponzu chifero - 29

 

 

INSPIRACIÓ PERUANA

Ceviche de corbina salvatge amb “leche de tigre” de magrana, xips de moniato icoriandre - 23€

   Ceviche de corbina salvatje amb "leche de tigre" de masato, moniato glassejat, canchita serrana               i oli de coriandre  .  - 24€

Ceviche clàssic “d’ ají amarillo” amb canchita serrana, ceba, coriandre i moniato glacejat - 23€

Tiradito de vieires amb el seu corall i "leche de tigre" de junquillo - 23

Tiradito de gírgola de panical amb panca i salsa soia - 10,5€

 

 

LES CAUSAS

Causa fregida de pollastre amb huacatay - 4€

Causa de papada de porc amb siu panca - 4,5€

Maki causa de salmó amb aburi - 5,5€

Maki causa de cranc reial amb maionesa "acevichada" de yuzu - 6,5€

 

 

DE CARRER NIKKEI

Gyoza de bolets amb salsa chifera - 2€

Siu mai de llagonstins amb anticuchera i salsa “d’ají amarillo” - 4€

“Sanguchito” de peix de mercat amb maionesa "acevichada" - 4,5€

 

 

PER COMPARTIR

Soba casolana de shiitake amb salsa sobatsuyu de yuzu* - 15,5€

Tempura de cocotxes de salmó amb salsa wong kung - 19,5€

Albergínia rostida amb crema de sèsam, aji panca i katsuobushi -11,5€

 

 

PER ACABAR

Moll “sense feina” amb escabetx nikkei “d’ají amarillo”, bròquil i pak choi - 24€

Anticucho del “Mos de la reina” amb ollucos i salsa “carretillera” - 9€

El tradicional Ají de gallina* - 18€

                 Wagyu Xilè: Llom alt de vaca vella, endívia amb kimchi panca, emulsió de coriandre                     i encurtits (mínim 200 gr) - 100gr/20€

 

 

LES POSTRES

Kakigori de coco amb gelatina de saüc i gingebre - 10,5€

Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella - 8,5€

Mochi de maduixetes del bosc - 1unit/3,5€

Tiramisú de te verd amb Nikka whisky - 12€

Albercoc amb sorbet de kumkuat - 9,5€

Tempura de moniato amb mel de figues i canyella - 7,8

 

  

 Estimats clients, ja que treballem exclusivament amb producte fresc, hi poden haver petites variacions a la nostra proposta; aquesta carta es un exemple de l'estructura de la nostre oferta gastronòmica.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri