La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

CARTA PAKTA

 PER COMENÇAR

Percebes amb gelatina de soja blanca, oli de julivert i umibudo (u) - 6,7€

Nigiri de calamar amb botarga (u) - 5,9

Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd (u) - 6,1

Nigiri de llom baix de wagyu xilè amb salsa de miso (u) - 6,8€

Cornet cruixent de ventresca de tonyina (u) - 7,5€

 Torrada de gamba de Palamós (u) - 6,5€

Ostra Amélie amb suc "dájí amarillo" (u) - 5,8€

Chalaca amb musclos i xips de iuca - 12,5€

  

INSPIRACIÓ JAPONESA

Tomàquet de temporada amb "ají amarillo" i vinagreta de suc d'enciam - 9,2€

Espàrrec blanc amb llet de soja i miso de mongetes de Santa Pau - 12,5€

Amanida de pop amb ollucos, edamame i kimchi - 18,5€

Sashimi de cranc reial amb maionesa "acevichada" - 36€

Sashimi de ventresca de tonyina amb salsa de rovell d'ou - 30,8€

Tataki de wagyu xilè amb xips de patata i ponzu chifero - 29€

  

INSPIRACIÓ PERUANA

Ceviche de corbina salvatge amb "leche de tigre" d'ametlla, puré de moniato, quinoa i coriandre - 23,5€

Ceviche de corbina salvatge amb "leche de tigre" de masato, moniato glacejat,

ceba, canchita serrana i oli de coriandre - 24€

Ceviche clàssic de corbina salvatge amb moniato glacejat, ceba, canchita serrana i coriandre - 23€

Tiradito de gírgola de panical amb panca i salsa de soia - 10,5€

 

LES CAUSAS

Maki causa de salmó amb aburi (u) - 5,8€

Maki causa de cranc reial amb maionesa "acevichada" de yuzu (u) - 6,5€

Maki causa de kimchi amb pop i mainosa de Kalamata (u) - 5,5€

Causa fregida de pollastre amb huacatay (u) 4€

Causa de lletons a la brasa (u) - 4,2€

 

DE CARRER NIKKEI

Gyoza de bolets amb salsa chifera (u) 2€

Gyoza de garrí amb salsa chifera (u) - 2,5€

Siu mai de llagonstins amb anticuchera i salsa “d’ají amarillo” (u)4€

“Sanguchito” de peix de mercat amb maionesa "acevichada" (u) - 6,2

 

PER COMPARTIR

  Soba casolana de shiitake amb salsa sobatsuyu de yuzu 12,5€

      Albergínia rostida amb crema de sèsam, aji panca i katsuobushi - 11,5€

Tempura d'anemones de mar amb salsa wong kung 12,5€

Ceps amb el seu escabetx - 18,5€

 

PER ACABAR

Moll “sense feina” amb escabetx nikkei “d’ají amarillo”, bròquil i pak choi 24€

El Ají: Gyoza de guatlla, pits de guatlla a la brasa amb el seu ají i arròs 18€

Wagyu Xilè: Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió

de coriandre i encurtits (mínim 200 gr) - 100gr/20€

 

LES POSTRES

Mochi de maduixetes del bosc (u)2,5€

Sorbet de flor de saüc - 6,5€

   Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella - 8,5€

La nostra "chocoteja", cremòs de xocolata i sorbet de xocolata - 7,2€

Tiramisú de te verd amb Nikka whisky - 12€

"Picarones" de moniato amb mel de figues i canyella - 7,8

 

 Estimats clients, ja que treballem exclusivament amb producte fresc, hi poden haver petites variacions a la nostra proposta; aquesta carta es un exemple de l'estructura de la nostre oferta gastronòmica.

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri