La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

El projecte

Per què Pakta?
L’admiració que sentim per la cuina japonesa i la peruana ens ha portat a realitzar aquest projecte amb l’ajuda de 2 valuosos i joves cuiners. Pakta, en quítxua, la llengua original dels indígenes peruans, vol dir “junts, unió”, és per això que hem ajuntat la Kioko Ii per la part japonesa i en Jorge Muñoz per la peruana, per a donar a conèixer aquesta interessantíssima unió de cuines. Clar que també hi tindrà alguna cosa a dir un català: l’Albert Adrià combinarà aquest meravellós còctel de cultures oferint una nova experiència tant per a nosaltres com, esperem, per a vosaltres.
 
 Què és la cuina Nikkei?
 El terme Nikkei s’utilitza per a designar els emigrants d’origen japonès i la seva descendència. Perú va ser el primer país sud-americà en establir relacions diplomàtiques amb l’Imperi del Japó l’any 1873, i també el primer a rebre treballadors japonesos. A mitjans dels anys 80, el nom s’utilitzà com a referència a tota aquella cuina japonesa que es realitza fora del Japó utilitzant en la seva elaboració productes autòctons, la majoria, però, ha acabat per acollir el terme i definir-lo com a una barreja de la cuina japonesa i la peruana, en la qual es combinen els sabors i les tècniques d’ambdues cultures.
 

Per què un menú degustació?
Volem ajudar als nostres clients a viure l’experiència de conèixer una cuina tan nova i diferent, a més de poder treballar de la millor manera possible els productes de temporada. És per això que considerem que tenint en compte la complexitat de saber escollir, és millor guiar-los amb una seqüència d’alguns dels plats més representatius que trobaran en el nostre menú degustació.

Actualment també disposem d'opció a la carta, subjecte a la temporalitat de producte i a la disponibilitat de mercat, per satisfer les necessitats d'aquells que volen escollir els plats a degustar durant la seva experiència amb nosaltres.

 

 

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri