La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

MENÚ PAKTA Menú de tardor

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Nigiri de calamar amb botarga

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Garota amb soja blanca i "leche de tigre"

Pèsols del Maresme amb la seva salsa, ollucos i caputxina

Tiradito de musclo bouchot amb codium i coco fumat

Sopa freda cranc reial i enoki

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de sachatomate i xips de plàtan

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Maki causa de sipionet amb salsa Osaka i "acevichada" de rocoto

Causa de llengua amb salsa "d'ají panca"

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Tempura d'anemone amb salsa wong kung

Per Acabar

Sashimi d'escamarlà amb el seu cap rostit

Wantan d'escamarlà amb dashi

Ceps amb escabetx "d'aji amarillo"

Black Angus

Anticucho de Nebraska, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

Les Postres

Mandarina verda amb gelatina de sake i te matcha

Núvol de sake

Hoshigaki (Caqui sec)

Mochi de figa

Kakigori d'infusió de fulla de figuera

Xocolata Pakta 

120€ per persona Iva Inclòs

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MENÚ AYCHA Menú de tardor

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Garota amb soja blanca i "leche de tigre"

Pèsols del Maresme amb la seva salsa, ollucos i caputxina

Tiradito de musclo bouchot amb codium i coco fumat

Sopa freda cranc reial i enoki

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de sachatomate i xips de plàtan

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Maki causa de sipionet amb salsa Osaka i "acevichada" de rocoto

Causa de llengua amb salsa "d'ají panca"

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Tempura d'anemone amb salsa wong kung

Per Acabar

Ceps amb escabetx "d'aji amarillo"

Wagyu Xilè

Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

*150 gr. (per persona)

Les Postres

Mandarina verda amb gelatina de sake i te matcha

Núvol de sake

Hoshigaki (Caqui sec)

Mochi de figa

Kakigori d'infusió de fulla de figuera

Xocolata Pakta 

140€ per persona Iva Inclòs

 RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri