La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

MENÚ PAKTA
Menú d'estiu

                                                           Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana                                                                                                                                Nigiri de calamar amb caviar                                                                            Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd  

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Tomàquet "feo de Tudela" amb "ají amarillo" i vinagreta de suc d'enciam

Sashimi al mar

Sopa freda de cranc reial i enoki

  El Tofu d'ametlla amb gelatina de codium i Ikura

  El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de lulo

 Torrada de gamba de Palamós

                                                                                      Pur Japó                                                                                       Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú
  Maki causa de sipionet amb salsa Osaka i “acevichada” de rocoto
Causa de papada amb siu panca

                                                                                      La Tonyina                                                                                                      Cornet cruixent de ventresca de tonyina            

                                                        Tempura d'anemone amb salsa wong kung                                                      

                                                                                      Per Acabar                                                                                                                                               Sashimi d'escamarlà ab el seu cap rostit                                                               Wantan d'escamarlà amb dashi

Ceps amb escabetx "d'ají amarillo"

“Bocado de la reina”, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

Les Postres
Sopa de coco fumat i nata de coco

 Núvol de sake - Ume casolà

                                                          Maduixes amb sorbet de huacatay                                                           

    Xocolata Pakta

 120€ per persona Iva Inclòs

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 MENÚ AYCHA
 Menú d'estiu

                                                             Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana                                                                    Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd  

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

  Tomàquet "feo de Tudela" amb "ají amarillo" i vinagreta de suc d'enciam

Sashimi al mar

  Sopa freda de cranc reial i enoki

     El Tofu d'ametlla amb gelatina de codium i Ikura

     El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de lulo

   Torrada de gamba de Palamós

                                                                                         Pur Japó                                                                                              Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero   

  Pur Perú
      Maki causa de sipionet amb salsa Osaka i “acevichada” de rocoto
Causa de papada amb siu panca

                                                                                      La Tonyina                                                                                                      Cornet cruixent de ventresca de tonyina            

                                                         Tempura d'anemone amb salsa wong kung                                                     

                                                                                    Per Acabar                                                                                    Ceps amb escabetx "d'ají amarillo"

                                                                                      Wagyu Xilè                                                                                                                   Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits                         *150 gr. (per persona)

                                                                                    Les Postres
                                                                 Sopa de coco fumat i nata de coco

                                                                      Núvol de sake - Ume casolà

                                                                  Maduixes amb sorbet de huacatay                                                           

                                                                                 Xocolata Pakta

                                                                      140€ per persona Iva Inclòs

 RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri