La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

       MENÚ PAKTA
       Menú d'estiu

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana
La yuba de llet de soia amb perretxikos i oli de pinyó

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Espàrrecs blanc amb kimizu de julivert

Duo
El Tofu d'ametlla amb gelatina de codium i Ikura
Botarga amb ametlla tendre

Escopinyes amb pols de coco fumat i salsa kimchi de daikon i poma

Sashimi al mar

Pèsols amb tofu "d'ají amarillo" 

Ceviche de bonítol amb tamarinde

Lluenta amb "refrito nikkei"

Pur Japó                                                                                                                                                                        Nigiri de espardenya amb ume shoyu i shiso verd                                                                                               Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú
Maki causa de cranc reial amb “acevichada” de rocoto
Causa de papada amb siu panca

La Tonyina                                                                                                                                                                    Cornet cruixent de ventresca de tonyina                                                                                                             

Per Acabar                                                                                                                                                                    Sopa wantan d'escamarlans

Sudado de "kokotxas" de lluç

“Bocado de la reina”, endívia amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

Les Postres
Clàssic Peruà

Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella

Kakigori de coco amb gelatina de saüc i gingebre

Tempura de moniato amb mel de figues i canyella                                                                            

Hoshigaki (Caqui Sec)                                                                        

Xocolata Pakta

    120€ per persona
           Iva Inclòs

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

       MENÚ AYCHA
  Menú de primavera

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana
La yuba de llet de soia amb perretxikos i oli de pinyó

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Espàrrecs blanc amb kimizu de julivert

Duo
El Tofu d'ametlla amb gelatina de codium i Ikura
Botarga amb ametlla tendre

Escopinyes amb pols de coco fumat i salsa kimchi de daikon i poma

Sashimi al mar

Pèsols amb tofu "d'ají amarillo" 

Ceviche de bonítol amb tamarinde

Lluenta amb "refrito nikkei"

Pur Japó                                                                                                                                                                          Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú
Maki causa de cranc reial amb “acevichada” de rocoto
Causa de papada amb siu panca

La Tonyina                                                                                                                                                                    Cornet cruixent de ventresca de tonyina                                                                                                             

Per Acabar                                                                                                                                                                        Sudado de "kokotxas" de lluç

Wagyu Xilè                                                                                                                                                                         Llom alt de vaca vella, endívia amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits                                        *150 gr. (per persona)

Les Postres
Clàssic Peruà

Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella

Kakigori de coco amb gelatina de saüc i gingebre

Tempura de moniato amb mel de figues i canyella                                                                            

Hoshigaki (Caqui Sec)                                                                        

Xocolata Pakta

    140€ per persona
           Iva Inclòs

    RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri