La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

MENÚ PAKTA Menú de tardor

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Garota amb soja blanca 

Nigiri de garota amb dashi shoyu

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Verat curat amd "ají amarillo" aire de coriandre i pols de nori

Dumpling de sípia amb gelatina de pèsols i wasabi

Pèsols del Maresme amb la seva salsa, ollucos i caputxina

Tiradito de musclo bouchot amb codium i coco fumat

Chilcano nikkei

Moniato amb "ají"

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de magrana

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de rubia gallega amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Maki causa de kimchi amb pop i maionesa de Kalamata

Causa de llengua amb salsa "d'ají panca"

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Per Acabar

Tempura d'anemone amb salsa wong kung

Carxofes amb el seu escabetx

"El Ají"

Ají de guatlla

 

Les Postres

Mandarina verda amb gelatina de sake i te matcha

Hoshigaki (Caqui sec)

Kakigori de yuzu amb caqui i gelatina d'umeshu

Mochi de remolatxa amb poma rostida

Flam de soja amb fruita de la passió

Xocolata Pakta 

120€ per persona Iva Inclòs

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MENÚ AYCHA Menú de tardor

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Garota amb soja blanca 

Nigiri de garota amb dashi shoyu

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Verat curat amd "ají amarillo" aire de coriandre i pols de nori

Dumpling de sípia amb gelatina de pèsols i wasabi

Pèsols del Maresme amb la seva salsa, ollucos i caputxina

Tiradito de musclo bouchot amb codium i coco fumat

Chilcano nikkei

Moniato amb "ají"

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" de magrana

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de rubia gallega amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Maki causa de kimchi amb pop i maionesa de Kalamata

Causa de llengua amb salsa "d'ají panca"

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Per Acabar

Tempura d'anemone amb salsa wong kung

Carxofes amb el seu escabetx

Wagyu Xilè

Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

*150 gr. (per persona)

Les Postres

Mandarina verda amb gelatina de sake i te matcha

Hoshigaki (Caqui sec)

Kakigori de yuzu amb caqui i gelatina d'umeshu

Mochi de remolatxa amb poma rostida

Flam de soja amb fruita de la passió

Xocolata Pakta 

150€ per persona Iva Inclòs

 RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri