La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

MENÚ PAKTA  Menú d'estiu

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Percebes amb soja blanca

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Nigiri de llom baix de wagyu de xilè

Pinces de cranc vermell de profunditat amb el seu dashi

Fetge de rap amb romesco i "ají panca"

Tomàquet de temporada amb "ají amarillo" i vinagreta de suc d'enciam

Espàrrec blanc amb llet de soja

Chilcano nikkei

Moniato amb "ají"

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" d'ametlla

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de rubia gallega amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Causa de cranc reial amb "acevichada" de rocoto

Maki causa de kimchi amb pop i maionesa de Kalamata

Ceps amb el seu escabetx

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Per Acabar

Tempura d'anemones de mar amb salsa wong kung

Causa de lletons a la brasa

"El Ají"

Ají de guatlla

 

Mochi a la brasa

Kanmi

Kakigori de coco

Sorbet de flor de saüc

La nostra "chocoteja"

 

120€ per persona Iva Inclòs

*Es servirà el mateix menú per a tot els comensals de la taula - barra.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MENÚ AYCHA  Menú d'estiu

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana

Percebes amb soja blanca

Nigiri d'espardenya amb ume shoyu i shiso verd

Nigiri de llom baix de wagyu de xilè

Pinces de cranc vermell de profunditat amb el seu dashi

Fetge de rap amb romesco i "ají panca"

Tomàquet de temporada amb "ají amarillo" i vinagreta de suc d'enciam

Espàrrec blanc amb llet de soja

Chilcano nikkei

Moniato amb "ají"

El ceviche de corbina amb "leche de tigre" d'ametlla

Torrada de gamba de Palamós

Pur Japó

Tataki de rubia gallega amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú

Causa de cranc reial amb "acevichada" de rocoto

Maki causa de kimchi amb pop i maionesa de Kalamata

Ceps amb el seu escabetx

La Tonyina

Cornet cruixent de ventresca de tonyina

Per Acabar

Tempura d'anemones de mar amb salsa wong kung

Causa de lletons a la brasa

 

Wagyu Xilè

Llom alt de vaca vella, pak choi amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

*150 gr. (per persona)

 

Mochi a la brasa

Kanmi

Kakigori de coco

Sorbet de flor de saüc

La nostra "chocoteja"

 

150€ per persona Iva Inclòs

*Es servirà el mateix menú per a tot els comensals de la taula - barra.

 RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri