La cuina Nikkei arriba a Barcelona

Telèfon de reserves 93 624 01 77
de dimarts a divendres
de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

Restaurant

MENÚ DEGUSTACIÓ

       MENÚ PAKTA
  Menú de primavera

Nikkei Inspiració Japonesa i Peruana
La yuba de llet de soia amb caviar

El tofu d’alvocat amb garoines i dashi shoyu

Aire de salsa de soia envellida amb fetge de rap                                                                                                           i gelatina de "leche de tigre" de rocoto

Escopinyes amb pols de coco fumat i salsa kimchi de daikon i poma

Carxofa amb "majado" d'alvocat, coriandre, canchita serrana i botarga

Pèsols del maresme amb tofu "d'ají amarillo" 

Ceviche de bonítol amb tamarinde

Lluenta amb salsa de caqui i vermicelli de salsa de soia

Pur Japó                                                                                                                                                                        Nigiri de garota amb "ají amarillo" i vel de dashi shoyu                                                                                         Tataki de wagyu de xilè amb xips de patata i ponzu chifero

Pur Perú
Maki causa de cranc reial amb “acevichada” de rocoto
Causa d’anguila amb umeboshi i shiso verd

La Tonyina                                                                                                                                                                    Cornet cruixent de ventresca de tonyina                                                                                                             Sashimi de ventresca de tonyina amb garota i tòfona negra

Per Acabar                                                                                                                                                                    Sopa wantan d'escamarlans

Sudado de bacallà negre

“Bocado de la reina”, endívia amb kimchi panca, emulsió de coriandre i encurtits

Les Postres
Clàssic Peruà

Humita amb toffee de cafè i gelat de xocolata amb canyella

Kakigori de coco amb gelatina de saüc i gingebre

Tempura de moniato amb mel de figues i canyella                                                                            

Hoshigaki (Caqui Sec)                                                                        

Xocolata Pakta

    120€ per persona
           Iva Inclòs

    RESERVA AHORA 

Apreciats clients, degut a que treballem exclusivament amb producte fresc, poden haver-hi variacions a la proposta; aquest menú es un exemple de la estructura de la nostra oferta gastronòmica.

          El preu dels nostres menús de degustació estan subjectes a canvis depenent  del producte              de temporada.

 

Telèfon de reserves
93 624 01 77
de dimarts a divendres de 13:00h a 16:30h. Dissabtes de 11:00h a 12:00h y de 16:00h a 17:00h

La cuina Nikkei arriba a Barcelona

elBarri